.

Sjećanja ne bismo trebali održavati u životu.
Treba ih izbrisati, ugušiti, udaviti, iščupati.
 Ona bole. I lijepa i nelijepa.
 Lijepa – zato što je samo sjećanje ostalo. Kad ljepota prođe, neka ne ostane ništa. Mirnije se živi, lakše diše. S njima živima vremenom postajemo nesigurni je li to i bilo, ili je samo trebalo biti jer nam je trebalo, jer smo željeli.
Nelijepa – jer je boljelo i dok je trajalo, prije nego je ostalo samo sjećanje koje samo s vremena na vrijeme zaboli kao reumatčno koljeno na promjenu vremena.Uzalud, ona ostaju jer se trajno otiskuje ono najslađe i najgorče, površne impresije ne trebamo brisati, same se zagube, prospu kao zrnca brašna iz šuplje kese. .

elena
O dalekoj zemlji ima jedna prica                             U kojoj dobri uvek zlo pobedjuju                             Al' ostane pustos kad zavrsi se bitka                     I zato svi ti dobri posle tuzni postaju                                                                                  Sve sto imas da mi kazes vec znam                            Ko onu divnu pricu o zmajevima i trolovima                                                   I zasto volis kisu znam                                          Jer brise secanja na jedan suncem okupani dan                                         Znam da jutrom dugo cutis                                               I gorkom kafom spiras ukus ocaja                                                         Jos uvek boli zivot iz dana u dan                      Jos uvek hara tama u tvojim plesnim cipelama ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ Pogledaj ja tu sam iznad oblaka !

Komentariši